Wij stellen hieronder graag onze verwencheques, party formule voor jongeren en onze mogelijkheden voor een Sauna Relax formule voor.

Op het einde van elke rubriek kan je indien je dat wenst rechtstreeks naar onze reservatiemodule gaan.

Verwencheques

Wil jij je moeder, zus, vriendin, partner, verrassen met een erg persoonlijk geschenk ?

Corpo & Alma heeft stijlvolle verwencheques. Je kan kiezen uit twee modellen

Model 1  : verwencheque met aangegeven waarde. Hij/Zij die je geschenk ontvangt kan in oveenstemming met de waarde een behandeling naar keuze reserveren.

Model 2: verwencheque, zonder vermelding van waarde, maar met een keuze van een specifieke behandeling.

Elke Cheque heeft een geldigheidsduur van 6 maanden. Er is voldoende ruimte om jouw persoonlijke boodschap mee te geven.  Een cheque aanvragen ?

Party formule voor jongeren

Ontspannende en verrassende namiddag ter gelegenheid van een verjaardag, diploma, ... voor max 8 jongeren. Het groepje wordt ontvangen met aangepaste muziek in de praktijk van Corpo & Alma en drinkt een glaasje. Naast fruitsap staan gezonde snacks en versnaperingen de ganse periode ter beschikking. We starten met een gezellig samenmoment in de sauna, nadien kan elk indiviueel kiezen voor een volledige lichaamspeeling of een rugmassage, gevolgd door een manicure behandeling voor alle deelnemers. 

Het programma wordt afgewerkt in 3 uur en kost 250 euro.

Party Formule Reserveren ?

Relaxruimte & Sauna voor 2 personen

De Sauna van Corpo & Alma, kan samen met de discrete en stijlvolle relaxruimte als geheel gehuurd worden.

De formule is beschikbaar voor de waarde van 100 Euro, voor een periode van 3 uur.  Deze 3 uur kunnen in samenspraak met Neide's planning  naar uw keuze in 1 tot 3 maal opgenomen worden.

Relaxruimte & Sauna Reservatie aanvragen ?